Direktlänk till inlägg 13 december 2013
200 g ljus blockchoklad
1 msk rapsolja
3 dl rispuffar
1. Bryt chokladen i småbitar.
2. Värm rapsoljan på svag värme i en kastrull och smält ner chokladen under omrörning.
3. Ta av kastrullen från värmen och blanda ner rispuffarna.
4. Häll på en tallrik/eller nåt annat klädd med bakplåtspapper och ställ att stelna i kylskåpet.
5. Ta ut när chokladen stelnat och bryt i fyrkantiga bitar.
6. Förvara svalt i burk med lock
Lycka till! <3
Det är nu så att jag tog det beslutet igår att jag nu skulle gå vidare till en annan bloggportal. Jag har funderat och funderat i flera veckor nu, månader och beslutat mig att jag måste testa på lite nytt och "gå vidare i livet!"Jag själv är glad för...
Har just nu slöjd, dock slutar jag om några minuter bara! Sedan SO till halv fyra, ska allt gå - hoppas på att jag slipper någon läxa nu, fast jag funderar ändå och fortsätta med svenskan då den ska vara klar till torsdag och jag har ingen aning om j...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | |||||||||
2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | |||
9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | |||
16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | |||
23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | |||
30 |
31 | ||||||||
|