Direktlänk till inlägg 29 oktober 2013
Ugnen 250 grader
Gräddas i 5 minuter
Ingredienser:
3 ägg
1 1/2 dl socker
2 dl vetemjöl
1 tsk bakpulver
1 msk vatten
Fyllning:
200 g smör/margarin
1 1/2 dl florsocker
3 äggulor
2 msk kakao
Hur man gör:
1. Täck en plåt med ''smörgåspapper''/bakplåtspapper.
2. Vispa ägg och socker pösigt
3. Blanda mjöl och bakpulver och rör ner det försiktigt tillsammans med vatten.
4. Bred ut smeten över papperet till ett jämnt lager.
5.Grädda mitt i ugnen i ca 5 minuter i 250 grader.
Fyllningen:
6. Kör smöret/margarinet i mikron i ca 10-15 sek så det blir lite mjukt.
7. Vispa sen smöret med elvispen så det blir ''slät''
8. Vispa ner florsocker i smöret, vispa sedan så det inte smakar så mycket smör
9. Vispa ner äggulorna, fortsätt vispa.
10. Vispa ner kakaon.
11. Strö på lite socker på kakans översida
12. Bre på fyllningen.
Lycka till!!! :) Den är super god.
Det är nu så att jag tog det beslutet igår att jag nu skulle gå vidare till en annan bloggportal. Jag har funderat och funderat i flera veckor nu, månader och beslutat mig att jag måste testa på lite nytt och "gå vidare i livet!"Jag själv är glad för...
Har just nu slöjd, dock slutar jag om några minuter bara! Sedan SO till halv fyra, ska allt gå - hoppas på att jag slipper någon läxa nu, fast jag funderar ändå och fortsätta med svenskan då den ska vara klar till torsdag och jag har ingen aning om j...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 | 3 | 4 |
5 | 6 | ||||
7 | 8 | 9 | 10 |
11 | 12 | 13 | |||
14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | |||
21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | |||
28 | 29 | 30 | 31 | ||||||
|