elin-mylife

Alla inlägg under mars 2014

Av Elin - 21 mars 2014 15:30

Efter att man varit hemma från skolan idag så har jag bara suttit vid datorn och spelat sims. Men för typ en timme sen kom jag på ''jag kan ju fix mitt hår, i lockor el nåt'' så de gjorde jag :) Tyckte att de blev bra, dock är jag inte så himla duktig och vetofan hur de ser ut bak, höhö, får se ut hur som helst nu :)

Bilder kommer! 

Mamma kommer också hem snart och då blir de väl och snacka med henne. Vill gå på en promenad men vetofan om jag får, känner mig myyycket bättre och det är ju helg nu så? Men jaja vi får se. 

Ikväll ska jag nog ta de lungt som vanligt. Får också försöka åka ner på stan på söndag för då ska de fixas med en sak :) ''heeemligt!''. Annars om de inte funkar på söndag måste det VERKLIGEN fixas i veckan!!! Ni kommer säkert få reda på vad de är nån annan dag. <3

Ni får ha en underbar helg och dag nu! Kramar ♥

     

Av Elin - 21 mars 2014 08:45

..spela sims!♥ Älskar sims så himla mycket! :)

Ska försöka spela så min magont försvinner och illamåede, har så fruktansvärt ont! Bubblar som fan ibland.. är fortfarande täppt i näsan och halsen börjar lugna sig, dock har jag ont i huvvet också :/ Kunde iaf sova lite längre idag, till kvart över sju, yey.

Nä men ska spela en liten stund nu och sen försöka få i mig frukost, ha en bra dag i solen (vill också va ute!! :()

  <3

Mwihihi, smälte stearin igår när jag kollade på tv. ;)

    

Av Elin - 20 mars 2014 18:15

Fan vad tiden går segt! Kändes som klockan aldrig skulle bli efter fyra.. det har varit extremt jobbigt och vara hemma idag, men vad gör man inte när man är sjuk?

Har egentligen bara suttit framför lådan hela dagen, alltså datorn. Sett på film, spelat spel, sims och så. Har försökt sova flera gånger men jag kan verkligen inte och jag är sjukt trött så vet inte vad som är problemet?! Kvällen fortsätter väl framför datorn el tvn, Färjestad spelar ju idag också.. vet verkligen inte om jag ska gå till skolan imorgon, måste iaf träna på spanskan och engelskan, men förhoppningsvis går jag inte eftersom att jag är öm i magen, huvudvärk och förkyld osv

Men fredag imorgon, det innebär helg och 18 dagar kvar till ullared, yeeeeey! Fucking lägntar så :)))


Blev en liten uppdatering så ni vet att jag lever, kanske inte de roligaste inläggen men blir sånna här eftersom inget händer typ när jag är sjuk. Ska försöka röra på mig nu och öva lite läxor.. ha en bra kväll ♥

(Fuck flygplanen som åker omkring huset just nu!!) :(

Av Elin - 20 mars 2014 08:08

Är hemma idag för mår som igår fast har ont i magen och huvvet +lite illaående. :/ Inte så himla roligt om jag får säga de själv. Ska bli en lugn dag, öva på engelskan senare och läsa spanska, dock vet jag inte om jag ska gå imorn så om jag ska öva eller inte. 

Ska ta och sova nu, tänkte kolla på andra avenyn men orkar inte tror jag. Ha en bra dag allihop♥

Av Elin - 19 mars 2014 17:45

Mina ögon svider och dom kan knappt hållas öppna, är också sjukt trött. Ont i halsen och det bränner på nåt sätt, täppt i näsan och förkyld, övergår från att frysa till svettas också. Herregud!! Näääej, ska försöka stanna hemma imorgon för känner mig inte alls kry och vill bara sova. 

Har legat i sängen ända sen jag kommit hem, kollat på aa, och har tom gjort läxan i sängen, mwhihi. 

Det blir och fortsätta kolla om en stund igen. 


I skolan har de varit helt ok. En vanlig dag var de, svenska, spanska, engelska, jobbat i köket och akt. På svenskan började vi lite på och skriva om ens förebild, jag ska skriva om Sara. På engelskan gjorde jag äntligen rätt och det gick bra, inte så svårt alls.. :) wow. Var som sagt mattant idag med Alice eftersom att Emilia är sjuk :) Men det var ganska roligt, vi hade iaf en trevlig mattant till hjälp tack & lov!!! Ja, de har jag hunnit gjort.. 
Det har också börjat snöa.. igen och jag är så frustrerad på snön :((( Fuck you..  hoppas verkligen att den försvinner. Nu ska jag fortsätta med de jag gjorde, min kväll kommer inte alls bli intressant känner jag och mamma vill typ att jag ska gå till skolan för hon frågar om jag mår bättre, ''suck''

Ha en bra kväll♥

Av Elin - 18 mars 2014 19:45

Är på ett så himla dåligt humör, inte arg utan nedstämd, helt tom och ja :/ vill inte alls gå till skolan längre, höll på och fortsätta sova när klockan ringde. Stängde av alarmet, tog pulsen och la mig tillbaka igen. Var inte trött utan kände bara ''nej orkar inte'', så jag låg kvar där en stund tills sju. 
Skolan var inte så rolig heller, försökte va gla' men kände mig bara sur och ledsen.. vill inte dit längre! :( skulle ärligt bara.. vilja stanna hemma och skolka, så känner jag! 

Jag kan inte heller prata med mamma hur jag känner, hon säger ändå bara ''de är hormonerna''. Neej det är de inte, sluta någon gång. ''Tårar''. Gud, de kom nyss.. Vill bara ha någon att prata med, en som känner som mig. Eller bara någon som lyssnar och förstår. Vill inte heller till skolsköterskan, bor fan snart hos henne om jag fortsätter gå dit! Känns så eftersom att jag gått dit ett antal gånger.
Vi gå till en professionell och prata med. Vill leva för jag älskar de, älskar min familj och vänner, men inte så här. Har fått så sjukt mycket självmordstankar inom mig och i förrgår drömde jag att jag hoppade framför ett tåg men en kom och hjälpte mig. 

De ända jag vill för att jag ska må bra just nu är en häst.. en ynka liten underbar häst! :( 

Nu ska jag sluta dra ner i mina ledsna känslor. Förlåt!


Skolan var som vanlig. På svenskan fick vi tillbaka vårat prov och det gick underbart bra, de visste jag! Fick -C, mwhihi. <3 Kunde inte gjort bättre, jo visst, haha kunde läst på mer men är fruktansvärt nöjd. Hände väl inte mer under dagen. Har gjort klart matten och tror jag fattar, dock inte helt säker! Duschat och nu ska jag ta bort mitt nagellack och va utan nån dag för jag orkar inte ta på nu. Men ha allihop en bra kväll. De ska jag försöka ha ♥

Av Elin - 17 mars 2014 21:15

Behöver er hjälp nu och det skulle betyda sjukt mycket om jag fick svar av er!! 

Det är så att inlägg från två år sen har försvunnit, när jag började blogg typ och jag har inte tagit bort dom, de vet jag! Så vart tror ni dom kan vara? Kan dom tagits bort helt random?? Skulle jätte gärna vilja ha svar, eftersom att jag vill se på mina gamla inlägg och se när jag startade osv.. tacksam för svar! <3

Av Elin - 17 mars 2014 21:06

Tog en evighet och få upp headern, blev så arg att de aldrig funkade så höll på och gråta, men nu ÄNTLIGEN!! :D Är fan as nöjd, skulle haft en annan, men gjorde en ny, så är fullt ut nöööjd! Vad tycker ni? :)♥

 


Ovido - Quiz & Flashcards