elin-mylife

Alla inlägg under augusti 2014

Av Elin - 17 augusti 2014 19:51

Duktiga jag krossade en porslinskruka. Upps.. Jag skulle hälla ur vattnet ur krukan och medans jag skulle göra det höll jag i orkidéen. Krukan glider ner, rakt ner i diskhon. Kunde hunnit tagit den men då hade jag vart tvungen och bara släppa blomman. Reagerade dock snabbt för försökte få tag på den men...det gick inte så bra xD Så det har jag grubblat över hela dagen så nu har man en fuuul kruka i sitt rum. Blä! Får nu försöka dra till Ikea. 

 


Har i princip inte gjort någonting idag heller. Bara slappat eftersom att det är sista lediga dagen innan..helvetet. Och det har BARA regnat så har faktiskt nåt som jag kan klaga på. Skulle ju som sagt gått på promenad men bara regnat å regnat! ;/ 

Istället har jag kollat datorn och kollat serie. Asså ni måste verkligen se: Orange is the new black. Riktigt bra serie! :) DOOOOCK inte bättre än twd -inget slår det!

Just duschat och fräschat upp mig rejält tills imorgon. Då det är skola.. är ändå rätt glad för att det är skolan så att vi kan komma in i rutiner igen (dock inte läxor, prov osv.) Men att man gör NÅT istället för att bara sitta hemma och inte göra ett skit. Att få träffa kompisar och allt. Haha det andra är väl bara skit ;) Skämt å sido.. 

Taggar inte för at gå upp kvart i sju menmen. Och kommer SÄKERT ha svårt och sova ikväll. Är nästan jämt så efter sommarlovet. Vet inte varför alltså!


Kvällen fortsätter med att jag ska måla på nåt lack på naglarna, strycka skjorta och byta sängkläder. Ses imorgon efter skolan :) Då jag slutar tjugo i två eller nåt, ingen aning men nåt sånt stod det. Vi får helt enkelt se när jag kommer hem. Tills dess får ni ha det awesome och önska mig lycka till till imorgon, det lär jag behöva!! ♥ Lycka till ni andra ♥


Av Elin - 17 augusti 2014 10:50

Älskar låten, den går till hjärtat asså. Tänker bara på ett visst djur när jag lyssnar, Tina.. ♥   


Ha ett underbart slut på veckan och en bra sista lovdag före skolan (om ni börjar imorgon så att säga??) Dags att snart sätta fart med grejer. Kram! ♥

Av Elin - 16 augusti 2014 22:05

Sitter och kollar på mrs Doubtfire, eller ja -jag smet ifrån just nu för jag kände att jag behöver uppdatera lite här osv :) 
Idag har det inte hänt så mycket faktiskt. Jag har varit hemma, vart med Sara och Dennis då å då. Därefter sent på eftermiddagen åkte mamma, pappa, Dennis, Sara och jag till Karlskoga och åt lite.

Tog en biff på planka. 

En en gång hände en liten fail. Haha -kan garva åt det nu. Jo, Dennis satt och kladdade med maten.. :S då sa jag: Jag ska nog vänta ännu ett år till med barn. Och då så fick mamma och pappa det som att jag var gravid eller att jag skulle ha barn hahah. Så jag bah: Jag är gravid! De hade inget och säga till det xD 

Skrattat som fan idag och dagen har vart jätte go. :) 

Förut när jag tog in Lukas så letade jag efter lite maskrosblad som han skulle få äta. Tog upp en och kände nåt på mitt finger, tittar och där sitter sen en snigel utan skal!! Höll på och dö och skrek, fick verkligen panik. Blää värsta som finns asså!!!! :SS


Imorgon blir det ändrade planer. Ska gå upp lite tidigare eftersom att det är skola på måndag. Kanske kvart i åtte eller nåt. Därefter har jag lite speckat schema. Måste vattna blommorna (haha, låter som vääääärsta hemmafrun men NO WAY! -Tycker om blommor såå ;) Sen ska jag ta en promenaaaaaaaaad och pröva mina skor på en 'första' promenad. -Har använt dem innan osv men ja. 

Hoppas nu på att det blir bra väder..


Hade OTROLIGT ont i magen inatt. Vaknade flera gånger och kände att jag nästan höll på och spy. Dö med för den delen. Gjorde sjukt ont!! Så jag hoppas att jag sover bättre inatt nu för jag orkar inte med mig själv när det är så. Speciellt inte när jag vaknar tjugo gånger på EN NATT, i snart en vecka..inte konstigt att jag är trött på dagarna och jag mår dåligt. 


Nu får jag dra, ska borsta mina tänner! Godnatt ♥

 


Av Elin - 16 augusti 2014 14:13

 

Ha en fortsatt bra dag! ♥

Av Elin - 15 augusti 2014 22:31

Kram ;) ♥

Av Elin - 15 augusti 2014 22:00

Är riktigt glad för schemat som vi fick!! Asså oh my good, haha. Dansar och lyssnar på musik för att jag är så happy. :D Du mår man riktigt bra och det kunde inte blir bättre! Trodde att schemat skulle suga RÖV. Men tydligen hörde lärarna när jag sa att vi skulle sluta tidigt osv. ;) Vad kan man säga mer? Inte alls så långa lektioner och det gillar jag VERKLIGEN! Förutom en, no...som är 80 minuter. Fyfan! Kommer dö av uttråkning -men då vet ni ifall jag inte bloggar mer liksom xD Står kanske på aftonbladet: -14-åring dog av uttråkning -HAHAHA xD 


Vi börjar också bra, måndag, onsdag och torsdag -08.30 Tisdag och fredag-08.20 :) Tycker att det är bra eftersom att jag kommer tidigt och då slutar man lite tidigare med. Men min åsikt. Ni får tycka vad ni vill. ;) 

Vi slutar med bra.. :))) Måndag-15.30, tisdag-15.50 -suger och sluta sent. Men vafan? Två dagar i veckan, det är ingenting så jag är gla'. Onsdag-14.00, torsdag-13.10 och fredag-13.45. 

Fast det bästa är nog att vi inte har teknik ;) sen musik -vet inte om vi har det men varken jag eller mamma hittar det på schemat så vi har det nog inte xD -Annars är vi jääävligt blinda, haha. Istället har vi Hemkunskap ;) Aweeesooome!


Jag är supernöjd med schemat. Nu är jag ännu mer taggad och komma tillbaka till skolan! :) Hoppas nu på att jag fixar ALLT med skolan och att jag hänger med osv. Speciellt med engelskan, det är riktigt svårt! Men jag måste försöka mer istället för liksom, ah jag gör det bara, kladdar lite och inge mer. Ska allt försöka! :)

Nu är jag på det rätta spåret och ska göra klara detta läsåret med. Tror att det här läsåret kommer vara bra med. Måndag, here I come. <3

         




Av Elin - 15 augusti 2014 21:00

Vet inte vart jag ska börja. Dagen har varit från och till idag alltså. Både bra.. och dålig. Mitt humör har varit från topp till -7

Har varit hos min kusin som fyllt år och firat honom lite. :) Alltid kul och träffa dem!

När vi kom hem så lagade mamma och jag mat tillsammans, tacos blev det. Dock kändes det inte alls kul, allt har bara ändrats! Efter grälet mellan mamma och pappa igår så har dem knappt pratat med varann. De kanske sagt nåt litet.. Jag mår så jävla dåligt över att det är så här, att de inte pratar och att det grälar! Var en sån jobbig tystnad när vi satt och åt så jag höll på och få panik och bryta ut i gråt. Men jag lyckades hålla mig. 


Vi gick upp till Sara nu på kvällen. Pappa följde inte med så jag ringde och sa att han skulle komma men han lät liksom -Vem fan bryr sig-humöret. Förstår inte vad JAG gjort för fel, för det känns som att han skickar över skulden på mig när vi snackade. Han kom i alla fall till Sara och blev väl på lite bättre humör. Men nu är allt som det var förut!

Känns skönt att komma tillbaka till skolan nu när det är så här. 

Mwhihihi, sitter just nu och ska kolla på schemat. Vi får väl se vad man tycker ;) Ska kolla igenom lite noggrannare nu. Därefter släppa in Lukas ♥

Ha en bra kväll puss ♥

     







Ovido - Quiz & Flashcards