elin-mylife

Alla inlägg under april 2014

Av Elin - 17 april 2014 17:45

Yey vad roligt! Då har man börjat blivit sjuk, ont i halsen och täppt i näsan. Inte så himla roligt nu när man har lov och allt. Har blivit smittad av Dennis självklart, han är jämt sjuk och kan kommer hit även fast han är dålig. Blir så irriterad på det! (Jag har inte alls nåt emot honom för det kanske låter som det, men han är rätt så jobbig ibland, snor all uppmärksamhet så man blir som en osynlig glasruta för andra och han är sjuk typ hela tiden så man själv blir smittad...) 


Jag har också ont i mitt pekfinger och långfinger för att jag fick ett basebollträ på handen så kan inte böja fingrarna, får en sånn jävla smärta då. Det var en kille som bara kastade det på mig när han skulle springa, kände bara ''fuck you!'' Han kan väl kolla lite och inte vara så inne i leken, men ingen hänsyn kan man ta. 

Mitt humör är också upp och ner, just nu nere, ledsen. :(


Dagen blev inte alls som jag tänkt mig. Jo först hade vi musik och då fick vi kolla på någon film om hörseln och tinnitus. Vi körde ett musikquiz, tjejerna mot killarna och vi tjejer vann! ;) Så vi fick en minipåse med colaflaskor (killarna fick också haha) 

Vi gjorde kycklingar på tekniken och jag blev inte alls nöjd med min, den gick också sönder i väskan men det kvittade. ;) har fått en uppgift att göra ett arbete om evolutionen IGEN i en liten grupp och då fick jag en som är såå sjuk.. han jobbar inte, han bara FLAMSAR!

Haft bränboll i det kalla och frös ihjäl.. 


Nää nog snackat om skolan. Nu är det LOV och ska bara slappa! Vi får se vad som händer :) Blir iaf kompisar, övernattning, datorn/musik och nåt mer antar jag.. höhö. Förståss ska jag BLOGGA, vet dock inte om vad, men kommer väl på nåt eller så kan la ni kommentera? :) :)


Det är en från min förra klass som går i en annan sjua och ''håller på'' med mig och det äcklar mig OTROLIGT! Han petar på mig på sidorna om magen och det är otroligt obehagligt. Han har till och med tjej så varför gör han så bara på mig?! Han petar inte löst heller utan sjuuukt hårt och kan ta händerna där med. Jag har sagt att han ska sluta men han fortsätter bara och jag gillar det inte alls.. han gjorde det senast idag och det gjorde faktiskt ont och han gör det när jag inte är beredd heller. Försöker att undvika honom eller ställa mig åt sidan men han lyckas ändå. Är rädd på nåt sätt, och varje gång jag ser han tänker jag: Neeej!...

Vad i helvete ska jag göra...?


Nu ska jag iaf lyssna på musik och fortsätta snacka med en på bris...

Av Elin - 17 april 2014 07:00

Kan inte visa mannen jag gillar som gör mig lycklig men det får la bli nåt annat! 
Något som gör mig lycklig är Tina (minnena), musik, familjen, vänner osv. 

 

 




Av Elin - 16 april 2014 22:30

Har så otroligtjävla ont i magen! Vet verkligen inte vad jag ska göra. Kan inte göra någonting! Har haft det hela dagen i princip och vill bara ta en kniv rakt in i magen.. :( fatta känslan när man känner så. Det blev också så nu under kvällen att jag blev mer irriterad/sur för att jag har ont och mår inte bra över det, skällde typ ut mamma för en handduk bara för att jag har ont, EN HANDDUK?! Hur jävla dum är jag inte i mitt lilla huvud!? Ska försöka prata med henne om det när vi säger godnatt, säga förlåt, för har sån skuldkänsla så ni förstår inte.

Mitt humö har också gått upp och ner idag, visst skolan var jag rätt så glad men ibland ledsen. Sen när jag kom hem var jag okej. Dock så bråkade jag och en kompis om en så jävla dum grej (du vet vem du är). Så är sur/nere för det och vill bara strunta i ALLT OCH ALLA NU!.. just nu är känslan att jag bara vill vara ensam med min familj, bara dom, föralltid.


Skolan idag var okej. Hade först svenska med mina slöjdlärare... och då ska vi skriva en berättelse och jag är ju SÅÅÅ bra på de! -.- språk, engelska, matte och sist akt. På akt hade vi klassråd och det gick snabbt, tog typ tio minuter. Och det är två i klassen som har hand om de och ingen jävel kan ju då hålla käften så dom satt och skrattade och pratade. Höll verkligen på och på rage och kasta en bok i väggen eller nåt! (Irriterad? No shit..)Vi bytte också plats och jag fick inte alls nån bra plats.. visst själva platsen var bra men inte med dom jag sitter med. ÅHH HJÄLP! Fick sitta och vänta på taxin i 40 minuter... sen när man kom hem hjälpte man mamma med lite saker för hon städade. Vi tog hand om Dennis så blåste upp en ballong, busade och gosade med honom. :) Mamma, pappa, jag, Ida, Dennis och hundarna var också ute. Dennis och pappa hoppade studsmatta. Vi gick omkring osv. :) Var råkallt ute, fy, det kan jag säga!

När Sara och Linus kom tillbaka så snackade vi. Efter en stund så åkte vi ner och handlade inför påsk och annan mat då. öhm, fixade smoothie när jag kom hem. As god blev den, men hade självklart ingen matlust alls... försökt kolla på efterlyst men just nu suger det och har ingen o alls i kroppen!

Ska iaf försöka sova och det ska bli himelsk SKöNT!


Imorgon är det sista dagen i skolan innan påsklov. Sjukt gött!! Slutar dock tjugo i fyra. Vanlig dag antar jag, med musik, teknik, matte (bränboll?) no, so och idrott... om jag har lika ont i magen imorgon sa mamma att jag ska säga till henne. Så vi får se. Kan inte missa grejer men kan inte gå när jag mår som jag mår. Funderar också på och prata med Skolsköterskan imorn.. ''suck'' 

Sov gott, godnatt!!! ♥






Av Elin - 16 april 2014 07:00

Jag tror nog faktiskt att det är poolen! Haha.

Tänk liksom en varm sommardag och bara kunna få slänga sig i. Så jävla gött! Dock har vi inte satt igång vår pool för att vi måste fixa den och det är ändå bara April.. 

Vatten är mitt liv, det kan ju säga. Jag älskar och bada! Gör det i princip varje dag på sommarn och om jag inte får göra det känns det som en fjärdedel av mitt hjärta spricker. Vatten är fan roligt och bara kunna få slappa och ta det lungt. Känna sig fri, ha det kul & allt. Skita i annat.. 

Ha en bra dag! ♥

Av Elin - 15 april 2014 16:45

Vilken kortdag det var i skolan! Slutade tjugo över ett!! Var riktigt skönt. Dock fick jag stå och vänta på taxin i typ en timme och var as nära på att frysa ihjäl kändes de som.. solen var varm men ibland blåste det riktigt mycket och kallt, fy satan!

När jag kommit hem iaf så åt jag för var hungrig och godissugen. Satt och kollade runt lite på internet och twd! Gör det just nu också. :) 


I skolan idag började vi som sagt tjugo minuter tidigare, alltså halv nio. Vi skulle egentligen haft svenska men svenskaläraren är borta nånstans så vi hade soprov om internet i grupper och det gick faktiskt bra! Eller ja, jag tror i alla fall att det gick bra och jag är nöjd så! :) Vi har hört en som pratat om en brand som hände 1997, det var tre/fyra killar som förstörde en fest så det började brinna och runt 63 ungdomar dog. :/ Det var intressant och det blev nästan så man fick tårar och rysningar!! Vi fick också en bok av henne som berättade och den ska jag nog faktiskt ta och läsa. Dock är det hur många sidor som helst, men lite granna iaf så få vi se vad som händer därefter. Vi hade också bild, där skulle vi måla självporträtt och min blev inte alls bra... liknar inte ens mig!!!! D; 


Ikväll ska jag duscha och bara ligga under mitt täcke, fryser så in i bomben. :/ Fryser tom under täcket, usch. Blir kanske också & se färjestad på tvn. I don't know! Har iaf ledigt från läxor så ;) 

Nu ska jag fortsätta se på twd. Ha en bra kväll! ♥



Av Elin - 15 april 2014 07:00

Jag tror inte direkt att jag har nåt smeknamn. Men jag blir kallad Ida av mamma och pappa väldigt ofta så det får väl vara mitt smeknamn. Dom kan inte hålla reda på mig och Ida, så ibland får hon också heta Elin. ;) juste! Mamma kan också kalla mig ''Stumpan'' mwhihih!♥ Ibland gumman också :) 

Ha en bra dag! 



Av Elin - 14 april 2014 19:09

Ger er två låtar nu! ;) 

Omg, älskar Maggios ''nya'' album! :)

& en .. annan 
Ha en bra awesome kväll! ♥

Av Elin - 14 april 2014 18:45

Var på en hälsokontroll idag i skolan och det gick la bra! Fick väga mig, mäta mig, kolla min rygg och svara på frågor. Det tog kanske en halv timme! Det var lite awkward ibland men det var ändå kul. Har varit hos skolsköterskan ett antal gånger för hur jag mått osv så det är inte direkt något problem och prata om saker med henne och jag tycker faktiskt att det är skönt. Jag hade gått ner några kilon sen jag träffade henne sist (tre månader sen tror jag), så hon tyckte att jag skulle gå upp lite. Blev själv super glad att jag gått ner lite granna. Har blivit lite längre, förut var jag 160, nu är jag 160,5, mwhihi! :') 

Min rygg(rad) var bra!


Hon kollade också min nacke för att jag har ont där och hon sa att jag är väldigt stel! Så hon gav tips att mamma/vi ska köpa en olja och massera mig, dock får hon göra det ibland, men kanske oftare? Fick svara på frågor ex hur jag äter/sover, hur jag tycker det är i skolan, kompisar, lärare och hur jag mår/har det hemma osvosv. Hon vet ju att jag inte mår bra så hon sa att jag ska komma dit om jag känner mig nere någon gång, bara komma och prata eller nåt. På den fronten känner jag mig trygg och liksom bara kunna få ha någon som lyssnar och förstår hur jag mår!


Har också haft en nästan vanlig dag. Slöjd annars, matte fast med soläraren för matteläraren var någon annanstans... bra.. men nu är jag med där och ligger inte alls efter!! :) So:n är jag i fas med (tror jag) bara det att jag fick reda på att vi ska ha ett JÄVLA PROV IMORGON!? Ågh tack! -.- Vi ska sitta i en grupp och svara på frågor, och prata om det. Kul.. det handlar om internet typ. Ska också ha prov på länderna i Asien efter påsklovet +spanskaprov..

Spanskan gjorde vi typ inte ett skit, repiterade inför prov.. engelskan kollade vi klart på Frozen. 

När jag slutat så väntade jag på Ida och vi käkade pannkakor. MUUUMS! ♥ har också hunnit gjort lite tidsinställda inlägg, tycker faktiskt att det är sjuuukt bra att göra det så man inte ska känna sig stressad! :) 


Kvällen fortsätter med att chilla. Ingen läxa, ingen stress, bara jag, musiken och datorn. YES! Hahah! 

Är på så jävla gott humör just nu, just denna sekund! Har någon ledsen känsla inut i mig som jag sakta men säkert börjar klara mig undan. Denna kvällen blir nog fantastisktunderbartbra!

Har liksom fått träffa mina #bästizchar♥ och det kändes som tre år sedan. Har träffat på min älsk ett antal gånger och har typ svimmat och smält varje gång. Såååå underbart! Om han bara kände lika och fattade hur jag sitter här med ett dunkande och smältande hjärta bara till honom. ♥

Hahah, sitter också och skrattar här i min ensamhet när Hanna höll på och dra sig på en stol, vi garvar, jag ställer mig upp och ser älsk genom fönstret och bara hoppar/ramlar ner på en stol så han inte ska se mig. Sen inser att han är påväg in och vi (mest jag ''harkel'') skyndar oss ut. Hahah! #Hannasdragningarääääälskarjag


Imorgon börjar vi tjugo minuter tidigare, alltså halv nio så vi får sluta tidigare. Blir ett ''underbart'' prov. Lyssna på en som berättar om när hennes dotter dog i en brand, kommer nog faktiskt vara intressant! Eöhm, bild, kanske so? 


Som jag sagt flera gånger innan så åker jag taxi hem och idag kände jag mig VERKLIGEN INTE trygg när jag åkte! :S Var påväg hem, ensam med en ny chaufför.. han typ gav mig peddoblickar, gav mig peddosmile och typ smygtittade på mig! Kände det verkligen, som att han satt precis vid min nacke och kollade. Var så jävla obehagligt!!! Han körde också EXTREMT sakta och jag ville bara hoppa ut, kändes som år att komma hem! När jag äntligen var hemma så sprang jag in, rädd, & skrev till Hanna. 


Ha en bra kväll! ♥

   

Det är min tunga och inte underläpp #HANNA xD

 


Mums! 


Ovido - Quiz & Flashcards