Direktlänk till inlägg 5 oktober 2014
Ingredienser: 130 grader i 30-40 minuter
5 ägg
4 dl socker
100 g mörk choklad
Hur man gör...
1. Ta äggen och socker i en bakbunke som tål värme. Sätt över bunken med en kastrull med vattenbad. Vispa med elvisp tills den blivit 60-65 grader.
2. Ta bort bunken från vattenbadet och fortsätt vispa med elvisp, enklast i en bakmaskin. Stanna inte och vispa förrän det är färdigt, risken är då att marängen sjunker ihop.
3. Smält chokladen i ett vattenbad. Blanda därefter i chokladen, endast lite med marängen
4. Klicka ut marängen med hjälp av två skedar på en plåt med bakplåtspapper.
5. Grädda dem i ugnen i 30-40 min, beror på hur sega ni vill ha dem.
Lycka till!
Det är nu så att jag tog det beslutet igår att jag nu skulle gå vidare till en annan bloggportal. Jag har funderat och funderat i flera veckor nu, månader och beslutat mig att jag måste testa på lite nytt och "gå vidare i livet!"Jag själv är glad för...
Har just nu slöjd, dock slutar jag om några minuter bara! Sedan SO till halv fyra, ska allt gå - hoppas på att jag slipper någon läxa nu, fast jag funderar ändå och fortsätta med svenskan då den ska vara klar till torsdag och jag har ingen aning om j...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | |||||
6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | |||
13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | |||
20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | |||
27 | 28 | 29 | 30 | 31 | |||||
|