elin-mylife

Alla inlägg under december 2014

Av Elin - 19 december 2014 08:30


Vad tycks?     


Nu har vi nog precis börjat och jag är så nervös. Inte för själva dagen men för BETYGEN! Jag är så spänd på om jag förbättrats eller försämrats. Jag vill se, men ändå inte!

Kommer verkligen inte öppna betygen i skolan, utan jag vill göra det i lugn å ro hemma då jag slipper massa blickar och få frågan "Hur gick det för dig?" - spelar det någon roll? Alla är olika bra! 


Längtar tills jag öppnar och verkligen får se hur mycket jag varit med i år! Sitta å skaka av nervositet..håll tummarna att det går bra för mig!♥


Ha en underbar fredag för det ska JAG försöka ha!♥♥♥




Av Elin - 18 december 2014 20:45

För varje dag som går så blir jag räddare och räddare för att komma till skolan. Osäker. Mornarna är vanliga, men det är när jag är på väg till skolan det börjar. Jag blir nervös när jag ska ta på mig bältet i bussen, när jag ska ut till mitt skåp, om skorna låter för mycket m.m Det är jobbigt att jag ska känna så här..därför känner jag nu att det ska bli skönt att få vara ledig! Tänka, få rensa ur mina tankar, försöka gå vidare och ladda upp mig så att jag orkar skolan nästa termin!


Ytterligare en dag är gjord och nu är det bara EN dag kvar! Den dagen ALLA väntat på! Då vi ska få gå till skolan, prata/göra nåt kul - vad vet jag vad ni ska hitta på i skolan? och få betygen! Är ni lika spänd som mig? Haha känns i magen att jag börjar bli nervös - vad kommer jag då inte vara IMORGON? Jag önskar er alla som får betyg ett lycka till och att det går bra för er!   

Skoldagen för mig imorgon kommer se ut så här - frukost i skolan, julshow och sedan får vi betygen å slutar efter det. Kommer hem någon gång efter tolv! Därefter väntas en tur till Ikea med familjen, farmor och farfar. Låter som att dagen blir bra. Ska också bli julstädning när vi kommer hem..

______________

Har inte haft den bästa dagen idag så att säga..tiden gick så segt och det var så kallt å jag bara frös. På tal om och frysa, fick stå UTE i 40 minuter på bussen men den kom aldrig så Linus kom snällt och hämtade mig - jag var helt frusen, stod å skakade och mina händer var helt blåa/lila. Kändes verkligen som att jag skulle fysa ihjäl - hemskt var det! Jag rent ut sagt flög in i bilen när han kom! 


Börjar få panik för knölen som jag har på mitt finger. Jag vet inte varför jag har den och jag har inte slagit i mig utan den bara kom upp utan att jag visste nåt. Mamma kollade på den och mitt andra långfinger, det är en sjuk skillnad mellan dem.

Hoppas just nu att knölen försvinner så att jag slipper tänka på det nu under lovet! 


Kram på er ♥

Bjur på en spansk låt   




-

Av Elin - 18 december 2014 08:15

     

Av Elin - 17 december 2014 19:45

 

Av Elin - 17 december 2014 19:30

Tankarna har gått runt i huvudet hela dagen, på VEM som förstörde mitt skåp. Jag är inte säker på vem det är, men vad jag känner och ser just nu skulle det inte förvåna mig ett DUGG att det var "den" personen! Förbannad är jag så att det bara kokar inom mig. Jag hoppas verkligen att jag har fel att det kan vara h*n men eftersom att min känsla och syn på den personen är såpass så skulle det som sagt inte förvåna mig..dock bara ledsen då andra personer råkat ut för saker av "den" personen, och jag är rädd att en person som finns i min "närhet" råkar illa ut av "den" personen också eller att h*n gör säger saker om mig till kompisen som INTE är sant!


Man kan ALDRIG vara säker på vem det är - och just nu är hoppet ute med att jag kan lita på någon - inte ens min familj kan jag lita på längre.. 

___________________

Har varit en grymt seg dag idag. Kändes som att jag ALDRIG skulle komma hem, som att en sekund var sju minuter - så kändes min dag. 


Haft en vanlig dag i skolan idag, skypeat lite med Alice i skolan som just nu är i Thailand och göttar sig medan vi är här i kylan och...fryser. 

Lyssnat på massa spansk musik på spanskan och verkligen haft det grymt kul, skrattade grymt mycket när en från klassen på spanskan sjöng. HAHA! Han hade en diskborste som mikrofån med - mums. Spelat bingo med, blev dock ingen vinst. 

Väl hemma blev det att svara på kommentarer men tittade också in på era bloggar.   

Ska strax tvätta håret och försöka vara tillsammans med familjen ikväll. Dags och sätta fart på det sista då!

___________________

Imorgon är det TORSDAG - woop woop - vi närmar oss ledigheten mer och mer!

Det blir en vanlig dag, lite film, städning i skolan och sen antagligen någon vanlig lektion. Slutar också tio över ett, men vi får se hur jag tar mig hem! 


Hoppas att ni alla haft en bra dag! Kram på er ♥♥

 

 


Av Elin - 17 december 2014 09:30

September:        

Vi lastade av en full lastbil med hö, tog lång tid och var sjukt jobbigt och tungt men det gick hur bra som helst -tillsammans är inget omöjligt! :) 

Bloggen fyllde också två år! Tack vare ER! Jag vill tacka er än en gång - och det kommer ABSOLUT tackas för en grej i framtiden som jag håller på och fundera över - ni kan ju gissa vad!   


Oktober: 

   

Vi gjorde för första gången EGET smör som var hur gott som helst! Ska självklart göras flera gånger då det var sjukt enkelt å kul. GRYMT! 

Men så försvann en ängel ifrån oss också. En otroligt vacker ängel som nu vakar över oss uppe i det blå och kommer göra det till vi ses igen.

Det var jobbigt ett tag, men jag vet att han mår BRA nu ch har verkligen gått vidare <3


November: 

         

Resan till Åland! Har också haft fullt upp med plugg, både läxor men mest PROV...varit en kämpig månad men nu är den över och jag kan bara lägga mig ner å njuta av att allt snart är borta i kanske två veckor! 

Vi har också fått en till hunn hit, inte vi men Sara å Linus. Så otroligt mysig hunn! Harry

Tre år sedan Tina försvann från oss med.

Hoppas att alla NI har haft ett otroligt bra år hittills och att det fortsätter så! Något extra roligt som NI hittat på i år så är det bara att skriva det, kul och veta!    Hoppas att ni får en bra onsdag♥ !!!! Nu är det bara SJU dagar kvar till julafton!



Av Elin - 16 december 2014 21:00

Efter det tråkiga kommer det roliga - eller hur säger man? Är så OTROLIGT JÄVLA GLAD - fick reda på mitt NOprov idag och vad ska jag säga!?!? 

Jag visste att det skulle gå bra, men jag mådde så himla dåligt ändå och jag skakade till. En efter en fick sitt prov och jag satt och bara väntade tills jag fick se mitt. Tillslut fick jag det och kollade på det, längst bak fanns resultatet. Tittade och jag höll ÄRLIGT på och börja böla! Var så otroligt stolt över mig själv då jag fick ett SÅ BRA resultat på något som är svårt - detta är svårt och fatta enligt mig.. Jag klarade det mer än bra och jag är MER än nöjd! WOHO - NO, nästa termin kör vi!!!   

(Vet dock inte om jag ska säga vad jag fick för betyg - känns lite diskriminerande för dem som kanske inte tycker att det går så bra för dem i skolan m.m Får ta hänsyn liksom.


Har annars haft en helt okej dag, dagen har gått segt och det har varit väldigt trögt men har i alla fall klarat mig igenom den. Hade handboll då jag var back och fick en boll rätt i magen, kändes inte så mycket även fast skottet var otroligt hårt - det var efter smärtorna kom istället. Blev också illamående nästan på direkten men det är nästan över nu. Har en stark mage - stålmage! Haha

Sedan så hade vi matte och vi fick dela ut papper som man skriver på när man har prov - alla blev helt "Va har vi prov?!" "Du har inte sagt nåt om detta!?" Blev värsta livet, dock hade vi inget prov xD

_______________

Tre dagar kvar i skolan! Dagarna närmare sig lovet mer och mer och jag blir bara taggad ju närmare vi kommer. 


Imorgon blir det en vanlig dag i skolan, vi slutar två. Vi får se om det är bra väder ute och att det inte hunnit mörknat för då ska jag ut på en promenad!


Brände mig igår på hemkunskapen när jag lyfte upp ett lock och shit vad ont det gjorde xD Är helt öm HAHAHAH. 

Sedan när jag skulle visa mamma det kommer hon och skriker ut "Du har ju en knöl här!!!!" Jag bah; Det kanske var från när jag brände mig (nej är inte på samma ställe) och mamma fick nästan hjärtinfakt - ärligt talat! Hon sa sen "Vi måste hålla koll på det där och du måste säga till så fort du får ont!" Kände då "Lugn nu".

Blev sjukt rädd när hon sa det för jag har ingen aning ALLS varför jag har en knöl. Känns dock jobbigt att den känns och att den syns VÄLDIGT bra (har kollat skillnad på alla andra fingrar och känt på dem men ingen är lika som den) - tror dock inte att det är någon fara!   


Hoppas att NI alla haft en lika bra dag som mig, om inte bättre! Vill också TACKA er alla för era FINA kommentarer från gårdagen. Att ni tycker att det som han/dem gjorde var lika fel som jag tycker - att veta att NI tycker samma sak är otroligt skönt för då vet jag att vi alla kan kämpa emot MOBBNING! Mobbning ska bort från världen - NU! 

Utan ER skulle jag inte vara den jag är idag, inte heller orka kämpa som jag försöker. Ni är en ENORM hjälp! Kom ihåg det! Ni alla skulle behöva ett STORT pris för er hjälpsamhet och ert skydd. (En liten hemlis håller på och gnager inom mig - kommer dock inte tas upp något innan allt är klart och planerat!) 

NI ÄR BÄST!♥

Ps, hinner ej svara på era kommentarer idag eller kollar bloggar, gör det imorgon! ds. <3


Av Elin - 16 december 2014 09:30

Maj:

   

Kent kom med sitt nya album (dock tidigare men men). Vi fixade också iordning poolen så att den skulle bli bättre.. 


Juni:

               

Jag insåg att jag såg ut som Yohio (Skämtåsido XD). Var i Eskilstuna, på djurparken och åkte Limousine för FÖRSTA gången! Var så jävla coolt och kunde ALDRIG tänka mg att JAG skulle åka det! Otroligt att min önskan kunde bli sann :)


Juli: 

 

Vi var i Hjo, och utanför någonstans såg jag Bisonoxar för första gången, shit vad stora de var! Var en otrolig upplevelse verkligen :)  och hoppas på att man gör det en annan gång igen. 


Augusti: 

       

Jag var i Norrland med Hanna å familjen. En awesome resa till Liseberg med Hanna - hoppas på att vi åker dit nästa år med!    Vi fixade verandan och det var översvämning! Värsta grejen jag nästan vart med om. Shit vad hemskt det var...

Började också 8:an. Haft mycket i skolan, både prov, läxor, inlämningar men jag har klarat det! Jag mår så sjukt mycket bättre nu i skolan än när jag började, skolan rullar på!


Ha en fin tisdag ♥ 



Ovido - Quiz & Flashcards