elin-mylife

Alla inlägg den 11 februari 2015

Av Elin - 11 februari 2015 22:03

Ursäkta för usel uppdatering på bloggen och kommentering på era bloggar, men imorgon får jag äntligen ett hål från allt pluggande då jag BARA kan ta det lugnt och tänka på det här OCH mig själv! Känns så enormt skönt att jag har ca två dagar som jag kan pusta ut innan jag kör igång igen med nästa - engelska och spanska.. men det är då! :)

Har haft en helt okej dag i skolan, verkligen inte hänt något speciellt förutom att det gick bra på spanskan! Känner mig super stolt!!

Gick ner och klippte mig efter skolan och jag känner mig GRYMT nöjd över resultatet, korthårig igen och jag trivs SÅ mycket bättre i det än i långt! :)
Ursäkta för bilderna....
Före

Efter:

Nu blir det att klippa sig om någon månad igen och verkligen HÅLLA i det här.. (Bättre bilder ska jag försöka få upp imorgon)

Pluggat inför provet imorgon, dock inte lika mycket som igår och det känns lite bättre istället för att sitta hela tiden. Jag vet inte hur det kommer gå imorgon, jag kan ingenting och jag är rädd för att jag kommer sitta helt tom på provet.
Bara och vänta å se...

Hoppas att ni haft en bra dag!<3

Igår skrev jag om att jag skulle vilja vara vuxen och detta var och fortfarande är min åsikt! Jag vet att det är mycket man får göra som vuxen men och? Bara för att ni andra kanske har massor och göra, ett jobbigt/tråkigt/bra jobb, räkningar och inte tycker om det så betyder det inte att ALLA känner som ni! Det beror helt och hållet på hur man lever, om man jobbar med det man vill, mycket räkningar/sånt skit, umgås med folk och massa mer! Bara för att andra säger att barnlivet är bättre och mycket roligare kan inte ändra mig och min och andras åsikt. Jag tycker att det är jobbigt med skolan, plugga så varför ska JAG inte få tycka att vuxenlivet och jobb verkar roligare? Jag ska ha en bra utbildning, få ett bra jobb och en bra framtid så det kommer bli super, bättre och roligare än skolan - punkt!

Visst är barnlivet roligt, skulle vilja leva som barn hela livet om jag fick slippa skolan förstås! :)

Det är min åsikt och ni andra får tycka vad ni vill.

Godnatt!

Ovido - Quiz & Flashcards